Galerie W

12 november 2010 tot 4 februari 2011

Galerie W is een initiatief van de Stichting Beeldende Kunst Weesp en verzorgt een doorlopende expositie in de Hogeweyk van verpleeghuis Hogewey. De Hogeweyk is een wijk waar de dementerende bewoner met een verpleeghuisindicatie zelfstandig buiten rondwandelt, vrijheid voelt, veel groen om zich heen heeft en dus gewoon kan wonen en leven. Het is een wijk met 23 échte woningen, tuinen, steegjes, pleinen, een theater, restaurant, café, supermarkt, concertzaal, kapsalon en nog veel meer. Van 12 november tot 24 december 2010 exposeert Ita er zowel binnen als buiten met bronzen en keramieken beelden.

In de periode van 17 december 2010 tot 4 februari 2011 exposeert zij er haar collectie acryl schilderijen. Galerie W is geopend dagelijks van 10 – 19 uur. U kunt dit combineren met een drankje, lunch of diner in het moderne restaurant van De Hogeweyk.

Galeriale Oosthuizen

De hele maand november-december 2010 en januari 2011 exposeert Ita schilderijen en bronzen beelden bij GaleriAle in Oosthuizen, op de doorlopende overzichtstentoonstelling van kunstenaars die daar de afgelopen jaren hun werk lieten zien.

Adres: Raadhuisstraat 17, 1474 HG Oosthuizen. Meer info op www.galeriale.nl

Laatste Open Serre voor de vakantie

Bergstroom - 2009 * Gemengde Techniek op doek - 60x70

Tot aan de zomervakantie houdt Ita op de laatste zaterdag- en zondagmiddag van elke maand, van 12 tot 16 uur Open Huis / Open Serre, met elke maand weer een nieuw thema.

Na deze maand houdt Ita een zomerstop tot oktober. Tijdens deze Open Serre is er speciale aandacht voor haar landschappen. Uiteraard zijn ook de geschilderde, keramieken en bronzen musjes, ijsvogeltjes, roodborstjes en andere vogeltjes te zien.

De miniatuurschilderijtjes en beeldjes zijn een leuk en origineel kadootje voor een klein prijsje. U bent van harte welkom op 29 & 30 mei van 12-18 uur!

Weespers aan de Wand 2010

Pinksteren staat ook dit jaar in het teken van alweer de 13e Weespers aan de Wand, het jaarlijkse kunstweekend van Weesp.

Ita exposeert ook dit jaar in de City of Wesopa haar schilderijen en beeldjes uitgevoerd in keramiek en brons. Iedereen kan gratis de diverse exposities, waterprojecten, buiten tentoonstellingen en open ateliers bezoeken waar kunstzinnig Weesp het beste laat zien wat zij op creatief gebied te bieden heeft.

Meer informatie, openingstijden en de lijst van deelnemers vindt u op de site van Stichting Weespers aan de Wand. Download hier de poster van de expositie.

Bibliotheek Weesp – Keramiekgroep Kreatieve Groep Weesp

11 maart – 22 april

Papavers - 2010 * Keramiek en Acryl
Papavers – Keramiek & Acryl

In de Openbare Bibiliotheek Weesp is van donderdag 11 maart tot donderdag 22 april een groepsexpositie van het werk van tien leerlingen van de Keramiekgroep van de KGW. Ita exposeert nieuw werk: Papavers – keramiek achter glas – een schilderij in acryl waarin keramieken objecten zijn verwerkt. Schilderen met keramiek! Neem een kijkje in de bieb.

Bibliotheek Weesp
Oude Gracht 67
1381 XX Weesp
tel. 0294 412704
www.bibliotheek.org

Gooizicht Amaris

3 – 31 maart 2010

2 Vogeltjes op tak - 2010 * Keramiek - 5 cm

De gehele maand maart zijn de vogeltjes in keramiek en brons van Ita te bezichtigen in Gooizicht Amaris te Hilversum.

Gooizicht Amaris
Paulus van Loolaan 21
Hilversum

Máxima Expositie in CODA Museum

Maxima schilderwedstrijd CODA

Het schilderij van Ita, gemaakt ter gelegenheid van de Máxima wedstrijd van schildersblad Atelier is uit 405 inzendingen uitgekozen om te hangen op de expositie in het CODA museum te Apeldoorn. In totaal zijn er 200 werken te bewonderen met de prinses als onderwerp.

De expositie van Atelier vindt plaats van 14 februari t/m 9 mei in museum CODA te Apeldoorn. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op www.coda-apeldoorn.nl