Groepsexpositie Gemeentehuis Huizen

14 november t/m 11 december 2007

Gemeentehuis Huizen
Graaf Wichman 10
Huizen NH
035 5281911.

Als een van de cursisten van Jettie Roseboom doet Ita Verwey mee aan de groepsexpositie met schilderijen en bronzen beeldjes in het gemeentehuis van Huizen. Opening woensdag 14 november om 16.00 uur door de heer Henk Roseboom in de ontvangstruimte van het gemeentehuis.

Openingstijden: ma t/m do van 8.30 – 17.00 uur, woensdag 8.30 – 19.30 uur en vrjdag van 8.30 – 16.00 uur

5e Groene Hart Kunstprijs

5e Groene Hart Kunstprijs - 2007 * Acryl op doek - 70x80

Voor de vierde keer doet Ita mee aan deze kunstwedstrijd voor professionals, amateurs en studenten kunstacademies en twee maal werd ze genomineerd in de categorie professionals. Organisator is de stichting Kunstpromotie Groene Hart. Deelname staat open voor beeldend kunstenaars die wonen of werken in het Groene Hart.

De prijsuitreiking is donderdag 11 oktober a.s. om 20.00 uur bij Galerie Hoeve Rijlaarsdam in Uithoorn alwaar ook de expositie van alle ingezonden kunstwerken tot en met 20 november 2007 plaatsvindt. De expo sluit met de uitreiking van de Rabo Publieksprijs op zondag 4 november om 16.00 uur.

Meer informatie: Groene Hart Kunst.nl

Ka-Art in Coda Apeldoorn

Voor Ka-Art werden kunstenaars gevraagd om met handgeschept papier of papierpulp van papierfabriek De Middelste Molen, kunstwerken op Kaartformaat te maken.

Ook Ita deed hieraan mee, 2 van haar vogeltjes zijn momenteel te bewonderen in het fraaie CODA museum te Apeldoorn.

Meer informatie over de laatste op waterkracht aangedreven papierfabriek van Nederland vindt u op www.demiddelstemolen.nl. Voor openingstijden en meer info over de CODA gaat u naar www.coda-apeldoorn.nl.

Weespers aan de Wand 2007 + Open Atelier

Pinksterweekend Juni 2007

Gedurende het pinksterweekeinde is het weer tijd voor Weespers aan de Wand. De hoofdexpositie is in theater City of Wesopa, de Synagoge en diverse andere locaties te Weesp. Gelijktijdig met deze expositie is er uiteraard de openstelling van Ita’s atelier aan het Buitenveer te Weesp en Open Atelier in tuin & huis van Ita waar weer een boel nieuw werk te zien is. Tijdens deze tuinexpositie zijn er onder andere portretten van kinderkopjes, kinderkamerkunst, diverse bronzen beelden en bloemenschilderijen in acryl te bewonderen.

Groepsexpositie Bloem en Zo

18 februari t/m 16 april 2007

Galerie Kunstcafé
Dorpsstraat 40
Warmond
www.kunstcafedegalerie.nl

Groepsexpostie met Jeanine v.d. Kaaij, Ed Pijlman, Ria van Meijeren en Peter Wiezoreck. Opening 18 februari om 16 uur door de voorzitter van het Internationale Bloemencorso van de Bollenstreek Leo v.d. Zon.

Hoofdarrangeur Margriet van Dam van het Internationale Bloemencorso tekent voor een aantal bloemenarrangementen, in samenwerking met de firma Leenen.

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 10-17 uur