Expo 2008

Shell Research & Technology Center A'dam

19 mei t/m 27 juni 2008

Shell Global Solutions International bv
Badhuisweg 3
Amsterdam

Expositie in het gebouw van het bedrijfsrestaurant van Shell. Geen bezoekers gezien het internationale karakter van het bedrijf. Het bedrijfsterrein is geen openbaar terrein. Dat betekent dat bezoekers van evoren dienen te worden aangemeld en zich dienen te kunnen legitimeren. Naar wens kan de expositie worden bezocht, maar dan alleen door een groepje personen door Ita samengesteld, aangemeld en begeleid.

Routebeschrijving (pdf)

Weespers aan de Wand 2008

9 mei t/m 12 mei 2008

Weespers aan de Wand Kunstexpositie Het aankomend pinksterweekend staat traditioneel in het teken van de kunstmanifestatie Weespers aan de Wand. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de hoofdexpositie in theater City of Wesopa, waar onder andere het werk van Ita te bewonderen is, en exposities in de Synagoge en diverse andere locaties te Weesp.

Ita exposeert dit jaar in de City  - naast haar nieuwste schilderijen - beeldjes van vogels uitgevoerd in keramiek, brons en speksteen.

Lees meer...

Galerie Het Atelier

20 maart t/m 28 juni 2008

Nieuwe schilderijen van Ita met als inspiratiebron het naderende voorjaar worden geëxposeerd in dit vrolijke atelier, waar naast exposities ook keramische objecten van diverse kunstenaars te koop zijn.

Lees meer...

Expositie GaleriAle Oosthuizen

13 januari t/m 17 februari 2008

GaleriAleIta begint 2008 met de expositie Life in Galerie GaleriAle te Oosthuizen. U ben welkom voor een overzicht van haar recente werk en een groot aantal van haar schilderijen van vrouwen. Tevens exposeert kunstenaar Teun van Wijk met bronzen beelden. De feestelijke opening vindt plaats op zondagmiddag 13 januari van 15.30 tot 17.00 uur.
Adres: Raadhuisstraat 17, 1474 HG Oosthuizen. Routebeschrijving

Alle afbeelding (C) Ita Verwey

U bevindt zich hier: Home Exposities Expo 2008

Privacy & Cookies | Afbeeldingen ©ItaVerwey 2018 - Copyright | Contact (Marlies)